spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateNoul subprefect de Gorj, numit în această săptămână

  Noul subprefect de Gorj, numit în această săptămână

   

  Romeo Chiriac, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj, va fi numit în această săptămână în funcția de subprefect al județului Gorj.

  „Discuțiile purtate de către președintele PNL de către domnul președinte Mihai Weber au concluzionat că urmează să ne înțelegem și să lucrăm pentru județ și interesele județului. Mihai Weber nu a avut ieșiri publice în care să se plângă de blocarea unui protocol de colaborare.

  Suntem într-o anumită întârziere pentru că județului Gorj i-au revenit cele două posturi de subprefect. Sunt anumite mecanisme de verificare. Sper ca până la sfârșitul săptămânii să avem prima numire de subprefect, urmând ca cea de-a doua să rămână în așteptare, pentru că așa am hotărât“, a spus Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, la o emisiune de la 1 Plus Tv.

   

  Va avea un rol important în implementarea Planului de Tranziție Justă

   

  Romeo Chiriac va avea un rol important în implementarea Planului de Tranziție Justă. „Este  certitudine că domnul director Romeo Chiriac are documentația înaintată. Odată ce funcția este asumată politic, înseamnă că este membri PSD. Cu siguranță va face față acestui post de subprefect, iar eu am nevoie să Romeo Chiriac pentru punerea în aplicare a Planului de Tranziție Justă, pentru că o parte componentă a acestui plan înseamnă și resursa umană care urmează să fie pusă la dispoziția firmelor interesate să investească în județul Gorj“, a mai precizat Cosmin Popescu.

   

  Ce posturi urmează să fier ocupare de social-democrați

   

  Și alte posturi importante urmează să fie ocupate de social-democrați.

  „Urmează și alte numiri în posturi de conducere. Mihai Weber a discutat cu domnul Vâlceanu și cu conducerea PNL central, acolo unde legea permite, vor fi anumite nominalizări. Nu o să facem vreodată un abuz, să forțăm pe cineva care are un concurs câștigată să plece dintr-o funcție. Doar în situația în care legea permite să se facă o recomandare de natură politică. așa cum este cazul posturilor de subprefect, le vom face“, a mai transmis președintele Consiliului Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: