spot_img
Altele
    AcasăActualitateȘanse minime ca lucrările la drumul expres Târgu Jiu – Craiova să...

    Șanse minime ca lucrările la drumul expres Târgu Jiu – Craiova să înceapă în anul 2023

    Sunt șanse minime ca lucrările la drumul expres Târgu Jiu – Craiova să înceapă în anul 2023, așa cum au promis responsabilii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

    Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a anunțat în cadrul unei emisiuni de televiziune, că proiectul tehnic și studiul de fezabilitate vor fi finalizate în anul 2023, iar licitația pentru atribuirea execuției va dura aproximativ șase luni: „Anul 2023 este termenul de punere la dispoziție a Proiectului Tehnic cu toate autorizațiile necesare. S-au întârziat și va fi finalizat în 2023. După ce va fi avizat urmează aplicația pentru că este prins în Master planul de transport al României avizat de Comisia Europeană și urmează procedura de achiziție a lucrării propriu-zise. Licitația a dura cel mult șase luni de zile. Sunt constructori serioși acum. c siguranță vor fi cel puțin două tronsoane, unul pe județul Gorj și celălalt pe teritoriul județului Dolj“.

     

    Ce traseu va avea drumul expres

     

    Traseul drumului expres Târgu Jiu – Craiova a fost stabilit. „Traseul drumului expres se cunoaște: Țânțăreni, Turburea, Aninoasa Săulești, Bărbătești, Jupânești, Tg. Cărbunești și Scoarța, cu includere drumul de centură al municipiului Târgu Jiu. Toarte primăriile vor fi implicate și vor sprijini pentru eliberarea autorizațiilor și exproprieri“, a precizat Cosmin Popescu.

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: