spot_img
17 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateNoul troleu pus în mișcare. De săptămâna viitoare intră pe traseu!

  Noul troleu pus în mișcare. De săptămâna viitoare intră pe traseu!

  Noul troleu, ajuns la Târgu Jiu, a fost astăzi scos pe străzi pentru probe. Autoritățile susțin că primii călători îl vor putea folosi peste câteva zile.

  La Târgu Jiu mai sunt așteptate încă 20 de mijloace de transport în comun. Primul traseu parcurs de troleul livrat de firma Solaris a fost Transloc-9 Mai.

  După ce a fost înmatriculat, autoritățile au dorit să se asigure că mijlocul de transport poate fi scos la treabă, pentru confortul cetățenilor. De luna viitoare se sunt așteptate alte patru exemplare.

  “Mijlocul de transport în comun este testat, iar peste câteva săptămâni ajung încă patru aici. Până în luna decembrie, vom avea 11 troleibuze noi, iar anul viitor vom primi încă 9. Peste o săptămână, noul troleibuz va prelua călătorii, urmând ca pentru celelalte noi mijloace de transport procedurile să fie mai rapide. Schimbăm și modernizăm întregul sistem de transport în comun la nivelul municipiului și oferim cetățenilor din Târgu Jiu un serviciu de calitate, ce va deveni mult mai avantajos decât folosirea autoturismelor personale”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Dotări

  Mașinile folosite pentru transportul târgujienilor, și nu numai, au fost fabricate de Skoda. Au dotări modern menite să vină în sprijinul celor care aleg să se deplaseze cu transportul în comun. “Am avut foarte multe solicitări pentru accesul persoanelor cu divizibilități, accesul mămicilor cu cărucioare pentru bebeluși. Sunt mijloace de transport adecvat anului 2021, aer condiționat, încălzire, camere de luat vederi interioare și exterioare pentru prevenirea infracționalității”, a transmis directorul Mihai Paraschiv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: