spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateUM Sadu cauta specialiști

  UM Sadu cauta specialiști

  Uzina Mecanică Sadu are nevoie de personal specializat. Subprefectul de Gorj susține că situația unității strategice este bună chiar dacă procesul de retehnologizare întârzie. „E mai greu în a plăti firma care va face retehnologizarea însă conducerea unității a dat asigurări că va găsi atât modalitățile de plată cât și cele de intrare în contract”, afirmă Marcel Iacobescu.

  Întâlnirea dintre autorități și conducerea UM Sadu a avut loc la începutul săptămânii. „Am mers la UM Sadu la discuții cu conducerea unității. A fost o vizită anunțată, am discutat pe teme legate de activitatea uzinei. Sunt contracte și pe anul acesta și pentru anul viitor. Din câte am înțeles vor face și angajări. Este nevoie de personal specializat. Oricum, situația este mult mai bună decât în anii trecuți”, a transmis subprefectul Marcel Iacobescu.

  Mereu de lucru

  În ceea ce privește procesul de retehnologizare încă sunt probleme cu încheierea contractelor în acest sens. Autoritățile sunt optimiste și spun că UM Sadu nu are de ce să își facă griji în privința activității pe viitor. „Eu sunt convins că UM Sadu va avea activitate continuă. Vedem cu toți situația din multe țări. Uzina nu produce pufuleți, este un produs care merge pe o piață restrictivă, în zona aceasta va fi mereu de lucru”, a mai declarat subprefectul cu atribuții de prefect.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: