spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateNu doar mașinile se ridică la Târgu Jiu! Cât costă recuperarea

  Nu doar mașinile se ridică la Târgu Jiu! Cât costă recuperarea

  Conducătorii de vehicule care parchează sau staționează ilegal, în Târgu Jiu, trebuie să achite între 10 și 350 de lei, în funcție de situație, dacă doresc să își recupereze vehiculul. În lista cu amenzi de la Transloc se află chiar și bicicletele.

  Tarifele pentru ridicarea, transportul și depozitarea vehiculelor staționate sau parcate neregulamentar nu sunt deloc de neglijat, acest serviciu făcând deja primele „victime”.

  Conducerea Transloc face publice tarifele pentru Serviciul de ridicări auto. Pedeapsa poate ajunge și la câteva sute de lei. Tarifele pentru ridicarea, transportul și depozitarea vehiculelor staționate sau parcate neregulamentar sunt:
  -350 lei pentru ridicarea și transportul vehiculului;
  -100 lei pe zi pentru activitatea de depozitare și staționare;
  -200 lei în cazul în care proprietarul dorește achitarea taxei de ridicare înainte ca vehiculul să fie depozitat în spațiul special amenajat;
  -100 de lei pentru ridicarea și transportul vehiculelor de mici dimensiuni ( trotinete electrice, motociclete, motoscutere, biciclete, etc.;
  -10 lei pe zi pentru activitatea de depozitare și staționare în cazul vehiculelor de mici dimensiuni;
  -50 lei în cazul în care proprietarul dorește achitarea taxei de ridicare înainte ca vehiculul să fie depozitat în spațiul special amenajat, în cazul vehiculelor de mici dimensiuni.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: