spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateO clinică privată declară război Primăriei Târgu Jiu!

  O clinică privată declară război Primăriei Târgu Jiu!

  Scandal pe locurile de parcare din fața unei clinici private. Conducerea societății în cauză, care își desfășoară activitatea pe strada 23 august din Târgu Jiu, susține că autoritățile locale refuză să le pună la dispoziție locuri de parcare pentru clienți. Spațiul din fața clădirii este rezervat TAXI-urilor, de aici discuțiile în contradictoriu.

  Clinica privată Tudormed a solicitat la Primăria Târgu Jiu trei din cele nouă locuri disponibile în fața imobilului. Cererea a creat discuții în contradictoriu, taximetriștii fiind deranjați de solicitarea făcută de managerul clinicii. Pentru a forța luarea unei decizii, problema a fost expusă pe rețelele de socializare.

  “Cerem public reevaluarea situației de către departamentul abilitat al PRIMĂRIEI , la fața locului! Din anul 1986, această clădire avea parcare, serviciile erau mixte: telefonie, poștă și vamă. Faptul că a fost în paragină atâția ani nu înseamnă că dispar și locurile de parcare, sau noi dacă am reabilitat în 2021 nu mai putem solicita nimic!
  O sa cerem în scris anexa cu numărul de locuri aprobate pe oraș, trebuie să fie clar acest lucru. Pe plăcuțele albastre de taxi din zonă nu apare numărul locurilor de taxi.
  Avem pacienți ce se deplasează greu sau copii la pediatrie ce nu vin la Clinica Medicală de plăcere. Ani de zile au fost 6 locuri de taxi, dar prin reamenajarea zonei s-au creat 9 locuri de parcare. De ce s-au marcat așa, știe proiectantul, se putea marca cu o singură linie și scris clar taxi. Taxi-urile nu respectă marcajele noi din parcare, este o realitate.
  Din 9 locuri amenajate „încap” doar 6 mașini de taxi !! Dacă se redefinește pot fi 8 locuri, 6 taxi și 2 pentru Clinică. Cerem prea mult de la primarie?! Ne costau, cele 3 locuri de parcare, 1050 lei pe lună! Este echivalentul contributiei a 6 taxi pe AN!”, se arată în postarea făcută pe o rețea de socializare de conducerea clinicii private.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Foarte importanta este parcarea la clinica privata unde vin zeci de pensionari si copii cu handicap si nu gasesc un loc. Taxiurile pot fi mutate, nu sunt handicapate.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: