spot_img
20 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăActualitateO instituție de stat din Gorj face angajări. Se cer studii medii!

  O instituție de stat din Gorj face angajări. Se cer studii medii!

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj face angajări. Se caută persoane cu studii medii și minimum un an vechime în câmpul muncii.

  Așadar, DGASPC Gorj încadrează 5 persoane pe posturi de educatori în centrele de plasament pe care le administrează. Sunt disponibile două posturi de educator la apartamentul de tip familial de la Rovinari. Mai este disponibil un post la Centrul de plasament destinat copiilor cu dizabilități Târgu Jiu. De asemenea, sunt scoase la concurs două posturi de educator la Centrul de plasament Târgu-Cărbunești.

  Înscrierile se fac până în data de 6 martie. Va urma selecția dosarelor și anunțarea candidaților finali. În data de 15 martie este programată proba scrisă, iar pe 21 martie interviul. La interviu vor participa numai candidații care vor promova proba scrisă, care este eliminatorie.

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj are în subordine mai multe centre rezidențiale și centre de asistență și îngrijire copii și adulți.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: