spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăNews AlertPugilist legitimat la CSM Târgu Jiu, convocat la Lotul Național de Box

  Pugilist legitimat la CSM Târgu Jiu, convocat la Lotul Național de Box

  Talentatul junior Amelian Istrătescu, pugilist legitimat la CSM Târgu Jiu, pregătit de fostul mare campion la box Petrișor Gănănău, a fost convocat la Lotul Național de Box al României. Timp de 10 zile, în perioada 9-19 februarie, la Călărași, Amelian Istrătescu s-a pregătit alături de cei mai buni pugiliști juniori din România.

  În stagiul centralizat de la Călărași, juniorul gorjean s-a antrenat sub atenta îndrumare a antrenorului Petrișor Gănănău și a oficialilor de la Federația Română de Box. Amelian Istrătescu va reprezenta România la regalul pugilistic de la Arad, „Dracula Open 2023”, un turneu cu peste 300 de sportivi din 27 de țări.

  „La mai puțin de un de când a început activitatea, secţia de box din cadrul CSM Târgu Jiu a început să strângă roadele muncii depuse. Sportivii secției au participat la numeroase turnee naționale, participări soldate cu rezultate excepționale, obținute în special de Amelian Istrătescu. Evoluțiile din ring ale juniorului de doar 15 ani de la CSM Târgu Jiu nu au trecut neobservate de oficialii Federației Române de Box, astfel că Amelian a fost convocat la Lotul Național de juniori al României“, se arată pe site-ul csmtargujiu.ro.

  Clubul din Târgu Jiu va avea, așadar, un reprezentant la „Dracula Open 2023”, considerat a fi cel mai mare turneu internațional de box pentru juniori și tineret găzduit vreodată de ţara noastră. „Dracula Open” reunește peste 300 de concurenți din 27 de țări. Amelian Istrătescu va urca în ring la categoria 75 de Kg.

  „Amelian are o evoluție foarte bună în acest moment“

  Antrenorul Petrișor Gănănău a spus că evoluția lui Amelian este o surpriză plăcută: „Munca mea începe să dea roade, sutele de ore de antrenament încep să își spună cuvântul, dar nu vreau să spun prea multe acum, suntem la început de drum, dar pot să spun că vom fi la fel de serioși și de aici înainte, pentru că treaba abia de acum începe, iar noi trebuie să demonstrăm că vom fi din ce în cei mai buni și asta doar prin muncă.

  Este un lucru absolut senzațional faptul că Amelian, care este în primul an la juniori, a fost convocat la lotul național. Amelian are o evoluție foarte bună în acest moment. Convocarea lui Amelian la lotul național a fost o surpriză frumoasă, iar eu mă bucur că el s-a pregătit alături de cei mai buni. Am fost alături de el pe toată perioada de pregătire. Vreau să vă spun că mi-au plăcut toți băieții convocați pentru lotul național, sportivi talentați și foarte dedicați la antrenamente.

  Turneul de Arad va fi o gală foarte puternică, cu pugiliști din 27 de țări. Pentru Amelian este foarte important să boxeze la un astfel de nivel, pentru că trebuie să acumuleze experiență și trebuie să aibă cât mai multe meciuri tari. Noi ne dorim ca el să participe la cât mai multe turnee. Sperăm ca la Arad, Amelian să reprezinte cu cinste clubul CSM Târgu Jiu și România“

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: