spot_img
25.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateO nouă grădiniță în Târgu Jiu

  O nouă grădiniță în Târgu Jiu


  Vești bune pentru părinți. În Târgu Jiu se construiește o nouă grădinită. Este vorba despre un imobil ce va găzdui 4 grupe. Investiția se ridică la 3,5 milioane de lei.

  „Construim încă o grădiniță, în partea de Nord a municipiului Târgu Jiu, în spatele Școlii Gimnaziale nr.7 din Bulevardul Ecaterina Teodoroiu.
  Este un proiect în valoare de 3,5 milioane de lei, în parteneriat cu Ministerul Educației, fiind vorba de o unitate cu program normal, cu 4 grupe.
  S-a dat deja ordinul de începere a lucrărilor, iar obiectivul este asemănător grădiniței din strada Hidrocentralei, lucrare finalizată recent.
  Grădinița va primi 80 de copii și acoperim astfel necesarul de locuri pentru zona de Nord, care era deficitară din acest punct de vedere.
  Așa cum am promis, continuăm investițiile din domeniul educației, pe care noi îl considerăm prioritar. De asemenea, căutăm mereu resurse extrabugetare pentru a implementa proiectele mari, elaborate de echipa din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Se aduc, în acest fel, sume consistente din fonduri europene sau de la bugetul de stat, bani ce finanțează proiectele elaborate de noi pentru dezvoltarea orașului”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!