spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateO parte din atribuțiile managerului de la Ambulanță, preluate de un medic...

  O parte din atribuțiile managerului de la Ambulanță, preluate de un medic pensionar

  O parte din atribuțiile managerului de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj au fost preluate de către fostul director, Jana Prejbeanu, care a fost reangajată, deși este pensionară.

  „Am avut mai multe discuții cu domnul Constantinescu, dar și cu doamna doctor Prejbeanu, reangajată la sfârșitul anului trecut. Dumneaei nu mai te să ocupe funcții de conducere deoarece este pensionată, dar își poate desfășura activitatea cadrul Ambulanței și, din discuțiile pe care le-am avut cu domnul manager am înțeles că i-a fost delegată partea de medici și ambulanțieri, strict a profesiei de care s-a ocupat“, a spus prefectul județului Gorj. Acesta l-a criticat în mai multe rânduri pe managerul Claudiu Constantinescu, căruia i-a cerut demisia.

   

  Concurs pentru angajarea de ambulanțieri, anulat

   

  Un concurs pentru angajarea de ambulanțieri a fost anulat din cauza unor nereguli.

  „Tot în perioada acesta a fost un concurs controversat pentru angajarea unor ambulanțieri. I-am transmis domnului manager un document și i-am solicitat suspendarea sau anularea concursului pentru anumite nereguli care i-au fost sesizate pe perioada de desfășurare a concursului. Noi, ca instituție, puteam să intervenim doar pe perioada de pregătire și organizare a concursului.

  Singurul care poate să intervină este managerul și am primit un document prin care a decis să se suspende proba de interviu până la anularea contestațiilor sau a sesizărilor care au fost transmise. Le-am solicitat să fie verticali și să nu țină cot de nicio ingerință în desfășurarea concursului. Organele de cercetare verifică ceea ce s-a întâmplat“, a precizat prefectul Marcel Iacobescu.

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: