spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateO parte dintre angajații de la CEO se specializează în energia regenerabilă

  O parte dintre angajații de la CEO se specializează în energia regenerabilă

  O parte din personalul Complexului Energetic Oltenia (CEO) a început cursurile de specializare, pentru a putea să lucreze în cadrul parcurilor fotovoltaice care urmează să fie realizate. Daniel Burlan, președintele Directoratului CEO, a spus că nu se vor face disponibilizări de personal.

  „Locurile de muncă nu se vor pierde. Va pleca personalul care va îndeplini condițiile de pensionare și nu se vor face disponibilizări de personal. Din contră, pentru punerea în funcțiune a acestor investiții există nevoie de forță de muncă suplimentară. Am început să pregătim profesional pentru aceste instalații regenerabile și s-au făcut cursuri la Petroșani. Vom face astfel de pregătiri. Atunci când va începe construirea centralelor pe gaze, care se va face de la zero, va fi nevoie de personal“, a spus Daniel Burlan, la o emisiune de la postul Gorj Tv.

  „S-a stabilit conducerea SPV-urilor cu OMV“

  CEO a reușit să înființeze cele patru societăți pentru construirea parcurilor fotovoltaice cu OMV. Este vorba de SPV Parc Fotovoltaic Ișalnița SA, Parc Fotovoltaic Tismana 1 SA, Parc Fotovoltaic Rovinari Est SA și Parc Fotovoltaic Tismana 2.
  „S-a stabilit conducerea SPV-urilor cu OMV, a președințiilor Consiliilor de administrație, care sunt numiți de acționarul majoritar, Statul Român, în timp ce directorul executiv este numit de către OMV. Fiecare dintre noi avem câte un membru în Consiliul de Admnistrație și câte un membru neutru. Se va face o selecție pentru un membru neutru“, a mai spus Daniel Burlan.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: