spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateO veche școală devine Centru Comunitar Integrat, la Motru

  O veche școală devine Centru Comunitar Integrat, la Motru

  Școala din Ploștina va fi transformată în Centru Comunitar Integrat în următoarea perioadă. Potrivit primarului din Motru, Cosmin Morega, în acest sens a fost depus un proiect care va beneficia de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

  Bugetul pentru Centrul Comunitar Integrat de la Motru este de peste 800.000 de lei.

  „Proiectul depus a fost aprobat și finanțat(832 000 lei – PNRR) pentru realizarea unei construcții dotată corespunzător, în care va funcționa Centrul Comunitar Integrat. Căutăm zi de zi soluții pentru reabilitare, modernizare și noi investiții necesare comunității.”, a transmis edilul din Motru, Cosmin Morega.

  În cadrul Centrului Comunitar Integrat va fi oferită o gamă largă de servicii, prin implicarea unor categorii de specialiști în domeniu. În primul rând, este vorba de cei disponibili la nivelul administrației locale și anume asistentul social, consilierul școlar și asistentul medical comunitar. În funcție de necesități și de solicitările beneficiarilor Centrului Comunitar Integrat, vor mai fi disponibile următoarele specialități: medic, logoped, kinetoterapeut sau psiholog.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!