spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateO zi până la depunerea dosarelor pentru șefia CAS Gorj

  O zi până la depunerea dosarelor pentru șefia CAS Gorj

  O nouă încercare pentru a desemna un director prin concurs la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj. Până pe 4 iunie pot fi depuse dosarele de către cei interesați. În data de 9 iunie va avea loc selecția de dosare și publicarea listei cu persoanele care îndeplinesc toate condițiile pentru a participa la concurs. Lista va putea fi contestată însă.

  Potrivit Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj, în data de 16 iunie este programată proba scrisă a concursului. În termen de 4 zile de la încheierea probei scrise va putea fi organizată și proba interviului cu toți candidații care vor obține punctajul minim. La ultimul concurs acesta a fost de 70 de puncte.

  Proba scrisă va avea loc în amfiteatrul Spitalului Județean de Urgență din București. Va fi organizat un concurs pentru 36 de case județene de asigurări de sănătate și la Casa de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești. La primul concurs, cea mai mare parte a candidaților nu a reușit să obțină punctajul necesar pentru a participa la concurs. Pentru postul de președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Gorj a participat Amalia Făgaș, angajat al instituției. Nu a reușit să promoveze și va participa din nou la concurs.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: