spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateOi și capre, la păscut printre morminte

  Oi și capre, la păscut printre morminte

  Oile și caprele unui localnic din comuna Turburea au intrat, zilele trecute, în cimitirul din satul Turburea de Sus. Animalele au păscut printre morminte și au distrus florile puse la căpătâiul celor decedați.

  „Se poate așa ceva? Cimitirul plin de oi și capre care mănâncă florile și distrug tot, mese rupte, urme pe morminte și fecale peste tot. Nu se poate lua nicio măsura?”, a transmis o localnică pe o rețea de socializare.

  Primar comunei Turburea: „A fost un accicdent“

  Primarul Ion Bîrcă este indulgent cu proprietarul animalelor și nu i-a aplicat nicio amendă: „Au scăpat în cimitir. Este vecin cu cimitirul. Omul are animale, capre și oi și i-au scăpat animalele în cimitir. A venit preotul. Am discutat. Nu s-a întâmplat ceva grav, nu au fost făcute distrugeri. Au fost date jos două lacre din gard pentru că un cetățean a construit un cavou în cimitir și să aibă acces cu materialele de construcții a desfăcut lacrele A fost un accident. Cei care au văzut ce s-a întâmplat de ce nu au scos animalele din cimitir și au stat pe telefoanele mobile ca să filmeze. Este o greșeală și nu am aplicat vreo sancțiune, fiind vorba de prima abatere“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: