spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateOm de afaceri cunoscut - fapte grave la vânătoare

  Om de afaceri cunoscut – fapte grave la vânătoare

  Un cunoscut om de afaceri din județul Gorj, care deține o măcelărie în municipiul Târgu Jiu, precum și un paznic de vânătoare, sunt cercetați penal pentru comiterea mai multor infracțiuni în ceea ce privește împușcarea vânatului.

  Faptele au avut loc la sfârșitul lunii trecute: „La data de 28 martie, polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de braconaj, fals în înscrisuri sub semnătura privată și uz de fals, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

  Au ilegal împușcat două scroafe gestante 

  Vânătorul și paznicul de vânătoare au avut o autorizație de vânătoare, conform surselor noastre, pentru împușcarea unui porc mistreț mascul, deoarece în această perioadă este interzisă împușcarea de scroafe. Omul de afaceri I. S. s-a deplasat cu paznicul de vânătoare F. U. și ar fi făcut o vânătoare cu gonaci, ceea ce este, de asemenea, interzis, fiind permisă doar vânătoarea la pândă.

  Aceștia ar fi împușcat două scroafe gestante, potrivit unor declarații înregistrate la dosar și au mers să solicite eliberarea a încă unei autorizații. Directorul AJVPS Gorj a refuzat, însă, să facă acest lucru, deoarece risca să comită o ilegalitate. Potrivit informațiilor pe care le deținem, celălalt exemplar împușcat ar fi fost trecut într-o autorizație deținută de alți vânători, care era eliberată pentru aceeași zi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: