spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăActualitateOmagiu adus Olimpiei Bratu

  Omagiu adus Olimpiei Bratu

  Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj, filiala din zona de sud a orașului, va purta numele fostului director Olimpia Bratu. Consilierii județeni au votat, în acest sens, un proiect de hotărâre.

  “Olimpia Bratu a fost implicată în foarte multe activități și transformase în ultimii ani biblioteca întru-un loc atractiv, Biblioteca Județeană ‘Christian Tell’ Gorj fiind unul dintre principalii furnizori publici de servicii culturale, oferite gratuit comunității gorjenești.
  Prin Biblioteca Județeană ‘Christian Tell’ Gorj a fost facilitată menținerea relațiilor de colaborare cu instituțiile culturale și educative din județ și municipiul Târgu-Jiu, coordonarea rețelei bibliotecilor publice din județ fiind una din prioritățile managementului bibliotecii județene.
  În semn de omagiu și prețuire pentru activitatea și contribuția importantă în activitatea culturală din județul Gorj, am inițiat prezentul proiect de hotărâre privind atribuirea denumirii Filiala Olimpia Bratu bunului imobil situat în mun. Târgu-Jiu, str. Victoriei, nr. 198, din cadrul Bibliotecii Județene ‘Christian Tell’ Gorj”, se arată în proiectul de hotărâre votat de consilierii județeni.

  Proiectul a fost inițiat de consilierii județeni Bordușanu Constantina-Anca, Constantinescu Elena-Dana, Șerban Vasilica, Șuță Denisa-Zenobia, Vasilescu Maria și Grivei Gheorghe.
  Olimpia Bratu a condus, cu succes, ani de zile, Biblioteca Județeană. A ales să își curme viața chiar în locul în care petrecea cea mai mare parte din activitatea sa zilnică.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: