spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitateParcul Industrial Gorj nu a mai primit din august facturile la energie

  Parcul Industrial Gorj nu a mai primit din august facturile la energie

  Parcul Industrial Gorj de la Bumbești-Jiu nu a mai primit din vară facturile la energie electrică. În ciuda demersurilor repetate facute de administrația societății, firma care asigură furnizarea energiei electrice nu a motivat întârzierea majoră. Potrivit lui Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial de la Bumbești-Jiu, din cadrul Consiliului Județean Gorj, ultimele facturi au fost primite în luna august. Societatea care administrează singurul parc industrial din județul Gorj a fost nevoită să încheie acte adiționale cu agenții economici care au închiriate spații în incinta parcului.

  „Nu am mai primit facturi la energie din luna august. Am fost nevoiți să facturăm la un leu kilovatul și să facem încasări. Energia pentru Parcul Industrial o achităm noi, nu firmele direct. Astfel au plătit către noi la un leu, dar avem și acte adiționale să achite suplimentar, dacă facturile pe care le va trimite în cele din urmă furnizorul vor fi mai mari. Până acum nu au oferit vreo explicație asupra întârzierii majore la trimiterea facturilor la energia electrică. Nu puteam să stăm cu mâinile în sân și trebuia să încasăm regulat de la firme pentru a nu ne trezi la un moment dat într-un blocaj financiar, din cauza acumulării debitelor la energie”, a declarat Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial de la Bumbești-Jiu.

  Aici funcționează 16 agenți economici cu peste 600 de angajați. Principala facilitate acordată este scutirea de la plata impozitelor pe teren și construcții. Parcul Industrial Gorj este ocupat în procent de 95%.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: