spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateParcul „Miloșescu”, modernizat fără parcare

  Parcul „Miloșescu”, modernizat fără parcare

  Parcul „Miloșescu” din fața Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu va fi modernizat fără parcare. Potrivit reprezentanților Primăriei Târgu Jiu, s-a renunțat, cel puțin în momentul de față, la intenția de a amenaja o parcare în zona unității medicale din strada Tudor Vladimirescu.

  Pentru a nu se pierde finanțarea, se va trece la amenajarea parcului respectiv, fără să mai fie luate în calcul și locuri de parcare în plus. Proiectul privind parcarea subterană din fața Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a fost, în primăvară, în analiză la Agenția pentru Protecția Mediului(APM) Gorj.

  Proiectul prevedea construirea unei parcări subterane de 125 de locuri. Bugetul este de 12,5 milioane de lei. Din cauza unor probleme de mediu, au fost eliminate 70 de locuri din proiectul inițial. Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Gorj nu a fost de acord cu proiectul respectiv, pe motiv că afecta vegetația existentă. Așadar, edilii par să renunțe definitiv la proiectul respectiv și să se axeze doar pe modernizarea spațiilor verzi. În momentul de față, sunt în curs de modernizare alte trei parcuri: Parcul „Arethia și Gheorghe Tătărescu”, Parcul „Tudor Vladimirescu” și Parcul de vizavi de Gara Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!