spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitatePatron din Iași, amendat la Gorj

  Patron din Iași, amendat la Gorj

  Vizite urmate de sancțiuni. Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au efectuat în perioada 08-19.08.2022 un număr de 55 de controale care au vizat atât domeniul relațiilor de muncă, cât și domeniul securității și sănătății în muncă. Pentru deficienţele constatate, inspectorii de muncă au aplicat 20 de sancțiuni contravenţionale în cuantum de 140.500 de lei și au fost trasate 128 măsuri de intrare în legalitate.

  Potrivit unui comunicat de presă emis de ITM Gorj, cinci persoane au fost sancționate cu suma de 25.000 lei, întrucât acestea nu s-au conformat solicitării inspectorilor de muncă de a completa fișele de identificare. Persoanele sancționate de către inspectorii de muncă au fost depistate la bâlciul anual organizat în comuna Polovragi, judetul Gorj, prestând activitate pentru un angajator din domeniul restaurantelor, cu sediul în județul Iași.
  „Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj va intensifica numărul controalelor, în toate domeniile de activitate, în vederea combaterii muncii nedeclarate şi subdeclarate, precum şi pentru respectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!