spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăActualitatePenitenciarul vrea acord-cadru de 373.000 de lei pentru pâinea deținuților

  Penitenciarul vrea acord-cadru de 373.000 de lei pentru pâinea deținuților

  Penitenciarul din Târgu Jiu a stabilit că este nevoie de un acord-cadru în valoare de peste 373.000 de lei pentru a achiziționa pâinea pentru deținuți.

  În baza acordului-cadru pe 12 luni, persoanele deținute în Penitenciarul din Târgu Jiu vor avea asigurată pâinea în fiecare zi. Contractul va viza furnizarea de pâine semialbă pentru perioada iunie 2023 – iunie 2024.

  „Asigurarea la nivelul unității penitenciare a produselor de panificație pentru hrănirea persoanelor private de libertate în conformitate cu normele interne. Astfel, se propune încheierea unui acord-cadru pe o perioadă de 12 luni de către Penitenciarul Târgu Jiu după cum urmează: Penitenciarul va demara procedurile necesare, finalizate prin încheierea unui acord-cadru care se va derula pe o perioadă de 12 luni, începând cu anul 2023. Contractele subsecvente aferente acordului-cadru vor fi încheiate de către Penitenciarul Târgu Jiu în funcție de prevederile acordului-cadru și de necesitățile acestuia, însă numai în limita fondurilor bugetare disponibile, iar plata va fi efectuată de către acesta din creditele bugetare aprobate prin bugetul de venituri şi cheltuieli.”, conform Penitenciarului din Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: