spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateUn fost șef din CEO susține protestele sindicale dacă acestea ajută compania

  Un fost șef din CEO susține protestele sindicale dacă acestea ajută compania

  Un fost director din Complexul Energetic Oltenia susține organizarea de proteste de către sindicatele din compania energetică. Este vorba de Ionel Manțog, fost director de resurse umane la SNLO și fost secretar de stat, responsabil cu mineritul în Ministerul Energiei.

  Manțog susține că protestele sunt justificate, dacă organizatorii vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la necesitatea prelungirii duratei de implementare a Planului de restructurare al Complexului Energetic Oltenia.

  „Pot să contribuie și sindicatele la bunul mers al companiei. Au această variantă de a protesta, să tragă un semnal de alarmă cu privire la situația companiei energetice. S-a spus că că este nevoie ca Planul de restructurare să fie prelungit cu un an. Pot să sensibilizeze prin proteste factorii de decizie”, a declarat Ionel Manțog, fost director în cadrul Societății Naționale a Lignitului Oltenia. Planul de restructurare trebuie să fie implementat până în 2026, însă șefii CEO au anunțat că există o întârziere de un an, în ceea ce privește noile investiții.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: