spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitatePereții centrului pentru recuperarea copiilor cu handicap, pictați de cercetașii gorjeni

  Pereții centrului pentru recuperarea copiilor cu handicap, pictați de cercetașii gorjeni

  Pereții din cadrul Complexului de Recuperare pentru Copilul cu Dizabilități din Târgu Jiu sunt înfrumusețați de către cercetașii din cadrul filialei „Ecaterina Teodoroiu“. Aceștia desenează personaje și scene din filme cunoscute de desene animate. „Activitatea a început duminică, 16 ianuarie, și vom continua încă două-trei săptămâni. Acum pictăm sala de joacă a unității, unde copiii desfășoară în timpul zilei diferite activități recreative. Toate desenele sunt realizate de voluntarii noștri. Prima dată se realizează conturul, după care ceilalți, care nu sunt așa de talentați la desen, vin și colorează. Toți sunt elevi de liceu din tot județul Gorj. Acțiunea se desfășoară în ziua de duminică, pentru că elevii noștri sunt mai liberi“, a spus Roxana Boltașu, coordonatoarea filialei „Ecaterina Teodoroiu.

  Nu este prima acțiune desfășurată de cercetași la Complexului de Recuperare pentru Copilul cu Dizabilități din Târgu Jiu. Anul trecut, aceștia au realizat desene pe pereții exteriori din curtea unității, unde copii se joacă în timpul verii.

  Banii pentru materialele necesare au fost strânși de cercetași

   

  Banii pentru toate materialele folosite sunt strânși tot de către cercetași în luna decembrie, când au fost în mall și au împachetat cadouri pentru cei care veneau și cumpărau diferite obiecte, iar fiecare oferea o anumită o donație. Această acțiune s-a desfășurat pe parcursul a zece zile, iar cu banii rezultați am cumpărat materiale“, a mai precizat Roxana Boltașu.

  Jumătate din suma strânsă de cercetași a fost donată unei asociații care organizează acțiuni umanitare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: