spot_img
22.8 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitatePeste 12 milioane de euro în rețeaua apă-canal din zona de Nord-Est...

  Peste 12 milioane de euro în rețeaua apă-canal din zona de Nord-Est a Târgu Jiului

  Aparegio Gorj va investi peste 12 milioane de euro pentru a moderniza rețeaua de apă și canalizare în municipiul Târgu Jiu, Zona Nord-Est. Vor fi construite inclusiv stații de pompare și conducte de refulare.

  Valoarea estimată a lucrărilor este de peste 62,4 milioane de lei, respectiv peste 12 milioane de euro. Proiectul cu fonduri europene implementat de către operatorul de apă și canal din județul Gorj își propune să realizeze următoarele lucrări: o rețea de distribuție apă potabilă; Reabilitare conductă magistrală pe tronsonul semnal Iezureni – Casa de cultură zona Traian; Reabilitare și optimizare conducte de distribuție principale, reabilitare și optimizare conducte de distribuție secundare; Extindere rețea de distribuție în cartierul Narciselor: cămine de sectorizare pe rețeaua de distribuție existentă; Rețea de canalizare menajeră; Reabilitare rețea de canalizare menajeră și extindere rețea de canalizare menajeră.

  Vor mai fi executate stații noi de pompare pentru transportul apelor uzate și conducte de refulare. Lucrările ar trebui să fie finalizate în 27 de luni de la semnarea contractului. Pe lângă execuția lucrărilor, constructorul va furniza și monta utilajele și echipamentele tehnologice, trebuind să le testeze, să le pună în funcțiune și să remedieze eventualele defecte apărute în perioada de garanție de 3 ani.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!