spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitatePeste 800 de tineri gorjeni vor să devină polițiști. Examenele au fost...

  Peste 800 de tineri gorjeni vor să devină polițiști. Examenele au fost devansate

  Un număr de 842 de tineri gorjeni s-au înscris la concursul de admitere la școlile de poliție Câmpina și Cluj-Napoca, care se va desfășura în această lună. Calendarul de admitere a fost devansat. Activitățile vor începe pe 10 ianuarie și durează până la data de 20 ianuarie, când va avea loc examenul scris.

  Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de un an.

  „Activitățile în vederea înscrierii, respectiv eliberării legitimației de concurs, se vor desfășura în perioada 10 – 11 ianuarie 2018, la sediul instituțiilor de învățământ ale Poliției Române. Probele eliminatorii, contravizita medicală și proba de evaluare fizică, vor avea loc în perioada 12 – 18 ianuarie 2018, conform graficelor stabilite de instituțiile de învățământ. Prin O.M.A.I nr. 144/2017, evaluarea performanţei fizice a candidaţilor la școlile de poliție se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, iar criteriul privind înălțimea candidaților a fost abrogat“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

  Aproape opt candidați pe loc

  Concurența este mare, de aproape opt candidați pe un loc. Astfel, pe cele 1.600 de locuri la școlile de agenți de poliție s-au înscris 12.077 de candidați. 10.404 candidați candidează pe 1.300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 1.673 pe 300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!