spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitatePlouă în sala nouă de sport de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu“

  Plouă în sala nouă de sport de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu“

   

  Sala de sport de la Colegiul Național „Virgil Madgearu“ are nevoie urgentă de reparații deoarece apa se infiltrează prin acoperiș. Sala de sport a fost inaugurată în urmă cu patru ani și a fost construită de către Compania Națională de Investiții cu suma de 5,2 milioane de lei. Sala dispune de 180 de locuri.

  Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Jiu au constatat că o serie de finisaje interioare s-au degradat din cauza umidității.

   

  165.000 de lei pentru repararea acoperișului

  Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat alocarea sumei de 165.000 de lei pentru efectuarea de reparații la acoperiș. „Prin investiția propusă se dorește reglementarea situației existente la Colegiul Economic „Virgil Madgearu“, unde la sala de sport au apărut infiltrații masive de apă prin acoperiș ce au dus la degradări.

  Soluția de rezolvare a situației este aplicarea a două straturi de hidroizolație cu membrana bituminoasă, montarea de guri de scurgere și refacerea sistemului pluvial (jgheaburi și burlane)“, se arată în nota de fundamentare a hotărârii Consiliului Local Târgu Jiu.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: