spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitatePoliclinica Târgu Jiu va fi închisă de Ziua Mondială a Sănătății

  Policlinica Târgu Jiu va fi închisă de Ziua Mondială a Sănătății

  Ambulatoriul Integrat (Policlinica) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Târgu-Jiu va fi închis vineri, 7 aprilie, de Ziua Mondială a Sănătăţii.
  „Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu informează pacienții că vineri, 7 aprilie 2023, Ambulatoriul Integrat va fi închis. Așadar, toate cabinetele vor fi închise, inclusiv cele ale Comisiilor de Expertiza Muncii. Pentru data de 7 aprilie nu au fost făcute programări în cabinetele din Policlinică, personalul din cadrul Ambulatoriului va relua programul cu pacienții luni, 10 aprilie 2023.
  Ziua de 7 aprilie – Ziua Mondială a Sănătății- este considerată zi de sărbătoare legală, în care salariații din sistemul sanitar nu lucrează.
  Asistența medicală de urgență va fi asigurată de Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean, dar și de camerele de gardă“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
  Și o parte din personalul Spitalului Județean nu va lucra
  În cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu nu vor lucra pe 7 aprilie 2023 nici angajații Centrului pentru Sănătate Mintală, TESA, Dispensarului TBC, Cabinetului de Asistență Socială, Serviciului Medicină Legală, Serviciului Anatomie Patologică, SPIAAM. Vor fi liberi și registratorii medicali și angajații Biroului de internări.
  „Anual, pe 7 aprilie este celebrată Ziua Mondială a Sănătății, zi care aniversează fondarea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), din anul 1948. În fiecare an, este abordat un subiect specific, care îi preocupă pe oamenii din întreaga lume. În anul 2023, tematica Zilei Mondiale a Sănătății este «Sănătate pentru toți!»“, au mai transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: