spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 12, 2024
Altele
  AcasăAdministratieA fost finalizat proiectul tehnic pentru pasajele din Târgu Jiu

  A fost finalizat proiectul tehnic pentru pasajele din Târgu Jiu

  Autoritățile din Târgu Jiu anunță că a fost realizat proiectul tehnic pentru cele trei pasaje subterane din Târgu Jiu. Valoarea investiției se ridică la 36 de milioane de euro.

  ” Avem proiectul tehnic pentru cele 3 pasaje subterane din bulevardul Unirii, situate în intersecțiile de la Piața Centrală, magazinul Parângul și la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”.
  Astăzi am avut o întâlnire în acest sens cu domnul Cornel Vajaeac, director Proiectare din cadrul firmei Metroul București.
  Urmează semnarea contractului de finanțare și organizarea licitației pentru lucrări, investiția ridicandu-se la valoarea de 36 milioane de euro, bani proveniți din fonduri europene.
  Pasajele vor fi dotate cu lift, spații socioculturale (librărie, cafenele), spații comerciale și de presă, iar în centrul fiecărui pasaj va fi construit un luminator, spațiul de sub el fiind destinat evenimentelor culturale sau comerciale”, a transmis Bogdan Bejinaru, viceprimarul din Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. La trecerea la nivel cu calea ferată de pe 9 mai, se stă cate 30 -40 minute și nu s-a mai construit pasajul subteran despre care se vorbea pe la emisiunile TV, probabil că nu se ridică prețurile la nivelul celor pietonale, de milioane de euro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: