spot_img
6.6 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitatePolițistul pensionar adus din Mehedinți, promovat din consilier - inginer șef la...

  Polițistul pensionar adus din Mehedinți, promovat din consilier – inginer șef la CEO

  Polițistul pensionar Liviu Ion Negrea, adus de la Mehedinți, în primăvară, de către actuala conducere a Complexului Energetic Oltenia (CEO), a fost promovat în septembrie inginer șef în companie. Acest lucru este relevat de declarația de avere a pensionarului MAI, completată pe 23 octombrie.

  Liviu Ion Negrea a prestat, la momentul angajării sale în CEO, prin aprilie, ca și consilier pentru Directoratul companiei. Pe lângă pensia substanțială din MAI, Negrea va încasa de la CEO în jur de 9.700 lei, lunar, asta până în septembrie, când a fost promovat inginer șef. Acesta a fost adus în CEO pentru experiența sa profesională ca fost polițist, astfel că promovarea sa că inginer șef este uimitoare.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Fără să vreau să intru în polemică,vă informez cu respect că pensia mea după 29 de ani și 6 luni,de ofițer de poliție judiciară,nu este 14000 lei, este mult mai mică,iar legătura mea cu mineritul,probabil vine de la faptul că între anii 1986 și 1992,am absolvit Universitatea Tehnică Petroșani,specializarea „inginer minier”,un curs post universitar în specializarea „topografie minieră”, am lucrat 7 ani în minerit în Valea Jiului și 3 ani la E.M Husnicioara.Funcția de inginer șef minier,este la Cariera Husnicioara,deci nu se poate vorbi despre „avansare”,iar salariul este mai mic decît cel publicat de dvs.Ptr.toate astea,există documente,care dacă mi-ar fi fost solicitate,le-aș fi pus la dispoziție.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: