spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitatePosturi scoase la concurs de Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj

  Posturi scoase la concurs de Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj

  Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj face o serie de angajări. Instituția are nevoie de un contabil șef și de un biolog în cadrul Laboratorului de calitate a apelor. Cele două posturi sunt scoase la concurs de Administrația Națională ”Apele Române”- Administrația Bazinală de Apă Jiu, Craiova.

  Pentru postul de biolog se va organiza concurs pentru ocuparea acestuia pe o perioadă nedeterminată. Cei care doresc să ocupe acest post trebuie să știe că au nevoie de studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul studiilor biologice și nu au nevoie de vechime în muncă sau în specialitatea studiilor. Dosarele se depun până pe data de 6 aprilie, iar proba scrisă a concursului este programată în data de 13 aprilie.

  Postul de contabil șef la SGA Gorj va fi ocupat tot pe o perioadă nedeterminată. Candidații trebuie să aibă studii economice, vechime în muncă și în specialitatea studiilor de minim 5 ani dar și cunoștințe de operare PC. Dosarele se depun până pe data de 10.04.2023, iar proba scrisă va fi pe 13 aprilie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: