spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 25, 2024
Altele
  AcasăActualitatePreaviz de deconectare de la energie pentru PNL Gorj

  Preaviz de deconectare de la energie pentru PNL Gorj

  PNL Gorj riscă să rămână fără energie electrică, la sediul din strada Victoriei, după ce partidul a primit un preaviz de debranșare de la furnizorul de electricitate, din cauza datoriilor.

  În cazul în care nu-și va plăti restanțele, sediul PNL Gorj, aflat în zona Victoria pietonal, din municipiul Târgu Jiu, furnizorul arată că se va trece la debranșare.
  De asemenea, Internetul și Televiziunea prin cablu au fost tăiate, tot din cauza neachitării unor facturi.
  Situația este, oarecum, bizară, deoarece PNL Gorj este condus de unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din județul Gorj, Ion Iordache, care deține mai multe societăți comerciale cu multe contracte cu statul.

  Dispută pe sediul din Victoria central

  Marcel Iacobescu, fostul secretar general al PNL Gorj, a spus că este vorba doar de niște șicane, pentru a-i determina pe cei doi deputați PNL, Dan Vâlceanu și Gheorghe Pecingină, să își mute birourile parlamentare din sediul partidului: „A venit o înștiințare de debranșare. Parlamentarii plătesc prin virament bancar la partid, care trebuie, la rândul său, să plătească datoriile. Vâlceanu și Pecingină au virat sumele cu ordin de plată. Sunt doar niște șicane prin care se dorește îndepărtarea celor doi din sediul partidului. Au fost discuții de la începutul venirii noii echipe de conducere, cum că trebuie să predea birourile parlamentare“.
  Gabriela Târsu, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, susține că în sediul respectiv sunt doar cele două birouri parlamentare și că cei doi deputați trebuie să își plătească cheltuielile de funcționare: „Am dorit să coabităm în acel sediu, dar în urmă cu ceva timp a fost schimbată yala și ne-au dat afară de acolo. Am cerut să ni se permită accesul, deoarece sunt acolo o serie de documente care țin de secretariatul general, dar s-a refuzat acest lucru. PNL deține în proprietate acel sediu, dar Dan Vâlceanu, pe când era președinte, a închiriat întreg spațiul de acolo către celor două cabinete parlamentare. E treaba lor cum își achită cheltuielile.”

  PNL Gorj mai are un sediu pe strada Unirii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: