spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateZi plină de culoare la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”

  Zi plină de culoare la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”

  Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”, în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu Jiu și Inspectoratul Școlar Județean Gorj, a dat startul unui proiect educațional reprezentativ pentru Capitala Tineretului – Târgu Jiu. ”Ștefulescu …poveste fără sfârșit …” este numele proiectului prin care instituția, un brand în învățământul gorjean, marchează împlinirea a 191 de ani de existență și funcționare.
  Sute de elevii au participat la activități multiple menite să dezvolte creativitatea, spontaneitatea și interesul școlarilor.


  Pe Calea Eroilor a fost organizată o expoziție de pictură cu portrete ale unor personalități gorjene, ateliere de lucru, sondaje de opinie privind preferințele culturale ale tinerilor.

  Micii școlari au fost reporteri pentru o zi, subiectul conversației cu tinerii din Târgu Jiu fiind abordat pe teme culturale.

  De asemenea, iubitorii de lectură au avut la dispoziție trei minibiblioteci în aer liber, amplasate în proximitatea școlii și gestionate de elevi sub sloganul ”Luați o carte, dați o carte!”

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: