spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrefect: “Firma SECOL trage de timp! Vom verifica săptămânal lucrarea”

  Prefect: “Firma SECOL trage de timp! Vom verifica săptămânal lucrarea”

  Prefectul județului, noi acuze la adresa societății care lucrează la centura ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu. Corneliu Răducan susține că cei care se ocupă de investiție trag de timp. După ce graficul de lucrări nu a fost respectat, oficialul amenință cu controale săptămânale pe șantier.

  Împreună cu un subsecretar din Ministerul Transporturilor prefectul de Gorj a făcut o nouă vizită pe șantierul de pe centura Municipiului Târgu Jiu. Concluziile sunt aceleași, nu se lucrează, se caută doar scuze! “Eu personal m-am întâlnit cu cei de la compania SECOL și cu reprezentanții Ministerului la sediul companiei. Am discutat o serie de măsuri care vor trebui luate de către dumnealor. Reprezentanții societății încearcă să justifice întârzierile, pentru că eu consider că sunt întârzieri chiar dacă dumnealor susțin că sunt în grafic, prin faptul că există unele probleme, și aceste probleme există la faza de proiectare, adică s-a descoperit, în unele locuri și, accentuez în unele locuri, de pe centura, că pânza freatică este puțin mai sus. Trebuie să fie luate o serie de măsuri astfel încât să se impermeabilizeze toate straturile, ca apa să nu pătrundă în stratul de asfalt și este un proces tehnologic puțin mai elaborate. Din punctul meu de vedere dumnealor încearcă doar să tragă de timp pentru că aceste puncte în care pânza freatică este destul de sus sunt puține, iar, dumnealor au atacat fix acele puncte, lăsând neatacată și nelucrând pe zonele care sunt curate, care nu au niciun fel de problemă. Tocmai de aceasta, spun că este o tragere de timp. Consider că această problemă a fost remediată la întâlnirea ce a avut loc și consider că dumnealor au băgat de seamă că suntem direct interesați de această lucrare și ne dorim ca la termenul stabilit să fie gata”, a transmis Corneliu Răducan.

  Vizite repetate

  În urma discuțiilor societatea condusă de un Italian a veni cu un nou grafic de lucrări. Prefectul susține că va merge periodic în control. “Vor veni cu de un grafic actualizat pentru că la licitație a fost prezentat un grafic care nu mai este de actualitate. Își vor reactualiza acel grafic de lucrări și se vor prezenta cu el la Direcția de Drumuri, Direcția de Drumuri o să ni-l pună și nouă la dispoziție și, astfel, vom putea verifica săptămânal sau lunar stadiul lucrărilor să vedem dacă se încadrează în termenul asumat”, a mai transmis prefectul de Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: