spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrefectul de Gorj își "faultează" colegii liberali

  Prefectul de Gorj își „faultează” colegii liberali

  În goana după notorietate, liberalii se faultează între ei. Cel puțin asta susține viceprimarul Municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, care, într-o postare publică, afirmă că, în căutare de gunoaie, prefectul Iulian Popescu a mers în control tocmai la padocul soacrei liberalului Mihai Paraschiv, care ar fi neautorizat. Pe fir ar fi intrat și autoritățile competente care ar trebui să dispună măsuri.

  ‘Ce-ai făcut, mă, Bobita, mă?
  Prefectul PNL Iulian Popescu a vrut să dea o ”copită” adversarilor politici și a nimerit, dintr-o eroare de calcul al traiectoriei, direct în mufa colegului de partid, Mihăiță Paraschiv, lătrător pentru susținerea oricărei inițiative inepte a așa zișilor liberali.
  Iulică cel viteaz a convocat azi instituțiile abilitate în probleme de mediu, și-a luat regizorii și scenariștii să-l filmeze și să facă un reportaj mișto (că i-a dat șefu’ normă) și a purces la un padoc neautorizat, de la marginea municipiului Târgu Jiu, să arate cum încalcă ăia legea.
  Nu a știut că padocul neautorizat este al familiei lătrătorului întru susținerea șefilor PNL, Mihăiță. Și așa l-a făcut Iulică de popa-prostu’ pe Mihăiță, care acum nu știe cum să împace și capra și soacra proprietară de padoc neautorizat’, transmite viceprimarul Bogdan Bejinaru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!