spot_img
6.6 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitatePregătiți să lumineze orașul

  Pregătiți să lumineze orașul

  Autoritățile din Târgu Jiu au făcut ultimele probe, înainte de aprinderea iluminatului festiv. Totul este pregătit, pentru ca Municipiul Târgu Jiu să îmbrace haine de sărbătoare.


  „Pregătim deschiderea oficială a Târgului de Crăciun și pornirea iluminatului festiv de la Târgu Jiu. Anul acesta avem amenajată o cupolă din leduri care acoperă noile căsuțe destinate comercianților. În mijlocul acestei cupole se află un mic podium pentru cei ce doresc să se fotografieze înconjurați de decorul luminos. Bradul de Crăciun este natural, iar în centrul municipiului avem și un oaspete binecunoscut. Este vorba despre băcița Mărioara Băbu, care ne aduce bunătăți de la stână, produse care i-au adus titlul de Tezaur Uman Viu.
  Mulțumesc celor de la Edilitara pentru decorarea bradului, Direcției Investiții pentru amenajarea Târgului de Crăciun și serviciilor Gospodărire și Organizare Evenimente pentru munca depusă în această perioadă.
  Vă invităm, așadar, de vineri, să începem iarna cu voie bună, să sărbătorim împreună Ziua Națională și să aprindem iluminatul ornamental. Vă așteptăm cu drag!”, a transmis Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: