spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrestator de servicii al CEO face o achiziție pentru diversificarea activității

  Prestator de servicii al CEO face o achiziție pentru diversificarea activității

  Unul din prestatorii de servicii ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) face o achiziție pentru diversificarea activității. Medserv Min Târgu Jiu este deținut de Complex și asigură servicii medicale pentru minerii și energeticienii din CEO, dar și pentru terți. În ceea ce privește serviciile pentru terți, Medserv Min și-a propus să achiziționeze, în perioada imediat următoare, un echipament pentru drenaj limfatic.

  Potrivit specialiștilor, drenajul limfatic este o procedură comună în tratamentul post-operator al mastectomiilor însoțite de rezecția ganglionilor limfatici, asigurand o recuperare după mastectomie mai ușoară. Masajul contribuie, în timp, la dezvoltarea unei circulații limfatice colaterale.

  Drenajul limfatic reprezintă o tehnică manuală sau mecanică de masaj, având rolul de a stimula fluxul limfei de-a lungul sistemului circulator limfatic. Această formă de masaj terapeutic pentru stimularea drenajului limfatic este aplicată cu succes de către kinetoterapeuți pentru tratarea unei varietăți de afecțiuni care evoluează cu apariția de limfedeme, dar și pentru detoxifierea organismului și menținerea unei greutăți corporale adecvate. Drenajul limfatic poate fi realizat manual prin masaj sau cu ajutorul unor dispozitive speciale pentru drenaj, care aplică presiune în diferite zone ale corpului.

  Astfel de dispozitive speciale vor intra în dotarea cabinetului de kinetoterapie existent la nivelul prestatorului de servicii medicale al Complexului Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!