spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrimar, la primul mandat: „Se mulțumesc să facă miliarde și să stea...

  Primar, la primul mandat: „Se mulțumesc să facă miliarde și să stea prin pușcărie”

  Primarii gorjeni, tot mai nemulțumiți de incertitudinea în ceea ce privește bugetul pe anul în curs. Sătui de același discurs axat pe pandemia de coronavirus, tot mai mulți șefi de administrații locale susțin că politicienii de la centru mimează grija pentru populație.

  În timp ce în teritoriu cureaua se strânge tot mai mult, la centru se fac strategii pentru „umplerea unor buzunare”. Când s-a decis să candideze la fotoliul de primar Mădălin Paliță, primarul din comuna Dănești, susține că nu avea cunoștință de piedicile existente pe linie administrativă. Oficialul afirmă că birocrația taie din avântul celor care doresc să schimbe ceva în România. Pe de altă parte, Paliță recunoaște că vremurile pe care le trăim sunt mană cerească pentru unii politicieni, hotărâți să facă bani din necazul pandemiei.

  “Asta-i România!”

  “Eu am fost foarte optimist când am început mandatul dar nu prea văd ieșirea din situația aceasta a societății românești. Nu există o linie, să zicem că avem un țel în administrație, în conducerea acestei țări. Toate subiectele sunt pe Covid și pleacă politica de pe sticlă, nemulțumirile primarilor, președințiilor de CJ, lucrurile serioase, în special, nu mai apar. A monopolizat chestiunea asta pandemică. Guvernanților le convine că nu se mai vorbește despre ei, au timp să își umple buzunarele. Toți cei care au fost în vârf, de top, toți au ajuns pe la pușcărie. Dacă ei se mulțumesc să facă miliarde și să stea prin pușcărie, eu așa ceva nu pot să suport. De ce să ieșim repede din pandemie atâta timp cât nu se mai fac licitații ci se fac achiziții directe. Tot ce vine, vine pe filieră deja stabilită. Eu cred că banii pe care i-au făcut ei într-un an de guvernare, alte partide nu i-au făcut în 5-6 ani. Atât de pe față și de direct și fără frică, eu nu am mai văzut! Vin măști neconforme, cine răspunde?! Cum e posibil să vină luna martie și să nu existe o perspectivă. La mine în localitate, unde mă uit, e de făcut ceva. Am făcut proiecte, le-am depus, mai mult de atât ce să fac, aștept finanțarea?! Dacă aș avea bani, de la mine de acasă….Multe cazuri sociale le-am ajutat cu bani de la mine. Am intrat în politică să schimb ceva, îmi doresc din suflet să reușesc să fac, dar, atâta timp cât nu poți să faci măcar un plan, pentru anul acesta, dacă nu multianual, în luna martie, asta-i România, ce să mai discutăm”, a transmis primarul din Dănești, Mădălin Paliță.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: