spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăSocialRecensământ în condiții de pandemie. Ce trebuie să faci!

  Recensământ în condiții de pandemie. Ce trebuie să faci!

  A început recensământul de probă în județul Gorj. Spre deosebire de acțiunile de acest gen, efectuate în anii trecuți, anul acesta se va merge pe autorecenzare, din cauza pandemiei de coronavirus.

  În Gorj vor fi recenzate aproximativ 1000 de locuințe, 12 sectoare din Municipiul Târgu Jiu și nouă sectoare în comuna Bălești. „În perioada 10-16 MARTIE, având in vedere condițiile sanitare impuse de pandemia COVID-19, ESTE RECOMANDATĂ AUTORECENZAREA.

  Pasul 1: să completați formularul de preînregistrare, pentru toți membrii gospodăriei, disponibil la adresa: https://rpl.insse.ro/ sau scanând codul QR de pe verso.

  Pasul 2: fiecare membru al gospodăriei să completeze chestionarul individual, accesându-și propriul chestionar prin link-ul primit pe adresa de email indicată la preînregistrarea de la Pasul 1.

  Având în vedere condițiile sanitare impuse de pandemia de COVID-19, este recomandat să vă autorecenzați! Autorecenzarea se va putea realiza de pe orice telefon mobil tip smartphone, tabletă, laptop sau PC”, este mesajul transmis de Direcția de Statistică Gorj.

  Rolul recenzorilor Dacă la oraș lucrurile sunt mai clare, la sat oamenii nu prea știu ce au de făcut. Distribuirea pliantelor de promovarea a acestei acțiuni a început deja. Oficialii mizează pe cunoștințele celor mai tineri pentru a economiși timp și bani.

  În cazul în care autorecenzarea nu va da roade, pe teren vor fi trimiși recenzori. „Am demarat procedura. În fiecare cutie poștală, la numele selectare, se va găsi un pliant prin care cetățenii vor afla cum se desfășoară acest recesământ de probă. Pașii de urmat sunt foarte simpli. Totodată, o autorecenzare înseamnă costuri mai mici”, a transmis Vasile Păunescu, director DJS Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: