spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimarul din Telești așteaptă cu brațele deschise începerea programului „Anghel Saligny“

  Primarul din Telești așteaptă cu brațele deschise începerea programului „Anghel Saligny“

  Primarul comunei Telești, Romulus Bîldea, așteaptă cu brațele deschis începerea programului „Anghel Saligny“ și alocarea de fonduri europene prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). „Avem depuse o serie de proiecte de asfaltare de drumuri, construire de poduri, reabilitarea sediului Primăriei și Dispensarului comunal, precum și construirea unei baze sportive. Aceste proiecte sunt în lista sinteză la CNI și «Anghel Saligny“.

   

  Proiect pentru introducerea rețelei de gaze

   

  O altă investiție importantă pentru localitatea Telești o reprezintă introducerea rețelei de alimentare cu gaze.

  „Așteptăm să se deschidă sursa de finanțare pentru fondurile care au ca destinație finanțarea lucrărilor de introducere de gaze. „Ne dorim introducerea alimentării cu gaze în toată comuna, la aproximativ 1.300 de gospodării. Investiția este destul de mare, în jur de cinci milioane de euro, dar avantajul constă în faptul că la rețeaua noastră se va putea racorda și comuna Peștișani. Ne dorim ca investiția să se deruleze în parteneriat cu Primăria Peștișani. Am făcut parteneriatul.

  Așteptăm să se deblocheze fondurile necesare. Sperăm ca finanțarea să fie deschisă în această primăvară“, a mai menționat primarul Romulus Bîldea.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: