spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateProiect de 15 milioane de lei obținut de UCB

  Proiect de 15 milioane de lei obținut de UCB

  Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu a reușit să obțină finanțarea pentru derularea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii digitale a UCB în vederea pregătirii acesteia pentru meseriile viitorului, în valoare de peste 15 milioane de lei.

  Finanțarea este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență. „În conformitate cu Lista intermediară a proiectelor admise/respinse rezultată în urma etapei de evaluare calitativă, proiectul depus de instituția de învățământ superior a obținut 81 de puncte din maximul de 100, fiind declarat admis. Prin acest proiect, conducerea instituției de învățământ superior și-a propus dezvoltarea infrastructurii digitale a universității, îmbunătățirea competențelor digitale ale studenților, cadrelor didactice și de cercetare, dar și pe cele ale personalului didactic auxiliar și pregătirea universității pentru provocările prezentului și viitorului“, se arată într-un comunicat de presă al UCB.

  Ce facultăți și centre vor beneficia de finanțare

  Laboratoarelor și centrele din cadrul următoarele facultăți și instituții vor beneficia de fonduri: Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, Centrul de cercetare științifică în activități medicale, kinetoterapie și motricitate umană; Facultatea de Inginerie, Centrul de Cercetări Juridice „Grigore Iunian”, Centrul de Cercetare Interdisciplinară „Mircea Eliade”; Centrul de Cercetare „Konrad Adenauer”, Centrul de documentare psihopedagogică și didactică, Centrul de digitalizare, analiză a datelor și arhivare, Centrul de Formare, Cercetare și Dezvoltare a Patrimoniului Cultural Brâncușian.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: