spot_img
Altele
  AcasăActualitateProiect pentru modernizarea drumurilor din 10 sate ale comunei Dănești

  Proiect pentru modernizarea drumurilor din 10 sate ale comunei Dănești

  Un număr de 10 sate ale comunei Dănești vor beneficia de drumuri modernizate. Autoritățile locale au reușit să obțină finanțarea necesară pentru a asfalta respectivele drumuri, care sunt de interes local, comunale și publice.

  Pentru realizarea modernizărilor, este nevoie de un aviz de la Agenția pentru Protecția Mediului Gorj. Acesta este în procedura de obținere.

  „APM Gorj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Modernizare drumuri de interes local, comunale și publice din interiorul comunei Dănești, județul Gorj” propus a fi amplasat în: comuna Dănești, satele Dănești, Barza, Botorogi, Bucureasa, Văcarea, Șasa, Brătuia, Merfulești, Trocani, și Țârculești, jud Gorj, titular U.A.T. Comuna Dănești. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Gorj, în municipiul Târgu-Jiu  strada Unirii, nr. 76 şi la Primăria Comunei Dănești, jud Gorj în zilele de luni – vineri între orele 9-14.”, conform Agenției pentru Protecția Mediului Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: