spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateProiect pentru reabilitarea energetică a Căminului de Asistență de la Suseni

  Proiect pentru reabilitarea energetică a Căminului de Asistență de la Suseni

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj va reabilita termoenergetic unul dintre cele mai mari centre de asistență pe care le are la dispoziție, Căminului de Asistență de la Suseni.

  Conform reprezentanților instituției, sunt în curs de achiziție serviciile de verificare tehnică de calitate a documentației tehnice pentru obiectivul de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor din cadrul Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni”.

  În baza proiectului tehnic, se vor realiza lucrările de anvelopare a clădirii principale de care dispune Centrul de Îngrijire și Asistență de la Suseni. Acesta a fost construit în urmă cu foarte mulți ani și nu a beneficiat de reabilitare termoenergetică. Proiectul urmărește creșterea eficienței energetice a clădirii și reducerea facturilor la energie. De altfel, la Suseni se folosește o centrală pe păcură și pe lemne pentru asigurarea încălzirii și apei calde. Aici sunt câteva sute de beneficiari și angajați ai DGASPC Gorj. În principal, sunt beneficiari care suferă și de afecțiuni grave și care au o vârstă înaintată. Bătrânii au nevoie de îngrijire medicală și de asistență de specialitate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: