spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăEconomicProgram de reparații pentru utilajele din carierele miniere ale CEO

  Program de reparații pentru utilajele din carierele miniere ale CEO

  Utilajele din subunitățile miniere din Oltenia au nevoie de reparații. Carierele miniere ale Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor beneficia de un program de reparații de urgență a utilajelor. Este nevoie de reparații mecanice la o parte a utilajelor aparținând carierelor din cadrul Sucursalei Miniere. Bugetul pentru mentenanță și reparații se apropie de un milion de euro.

  Programul de reparații va debuta din luna octombrie. Se va interveni punctual în funcție de solicitările venite dinspre unitățile miniere de carieră, acolo unde au fost deja indentificate probleme în funcționarea utilajelor. Se impune inclusiv intervenția pentru a se înlocui anumite componente ale agregatelor care sunt utilizate în activitatea de extracție și transport a cărbunelui. Anumite echipamente sunt supuse uzurii excesive. Este cazul excavatoarelor de mare capacitate. Și circuitele de transport care se axează pe benzi din cauciuc și ghirlande de role se uzează excesiv, în timpul în care transportă steril sau cărbune.

  La nivelul subunităților miniere din Complexul Energetic Oltenia sunt sute de agregate care sunt folosite în activitățile de producție. Acestea au nevoie periodic de servicii de mentenanță și de reparații. De altfel, în sectorul minier există unități specializate de intervenție și mentenanță.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: