spot_img
27 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateProiectul drumului de „centură“, modificat din cauza unor case apărute pe o...

  Proiectul drumului de „centură“, modificat din cauza unor case apărute pe o stradă din Târgu Jiu

  Proiectul drumului de „centură“ al municipiului Târgu Jiu a fost modificat din cauza unor case care au „răsărit“ pe o stradă.

  Dacă drumul era construit în forma prevăzută în contract, proprietarii unor case riscau să nu mai poată ieși din curte. „Acolo a apărut un minicartier de case în vecinătatea drumului județean, iar dacă mergeam cu construcția variantei de ocolire pe proiectul vechi exista riscul ca oamenii să rămână blocați în imobile, dar s-a găsit înțelegere la proiectant și la beneficiar și se va modifica puțin proiectul, adică în loc de acele rampe cu pământ se va face pământ armat de și atunci toată lumea va putea să intre și să iasă din curte“, a spus Cristi Tudor, reprezentant al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

   

  Stadiul de realizare al lucrărilor este de peste 60%

   

  Constructorul drumui de „centură“ trebuie să finalizeze lucrările până în vara anului 2023.

  Cristi Tudor a spus că se lucrează într-un ritm mulțumitor: „Constructorul are o mobilizare bună. Se lucrează foarte mult la terasamente deoarece există mult de recuperat. De asemenea, se lucrează în zona Preajba, la podul de peste varianta ocolitoare. S-a finalizat podul de peste Amaradia, în zona unde a fost blocată.

  Pe Ana Ipătescu au început lucrările la pasajul care va traversa varianta ocolitoare“. Acesta a precizat că stadiul de realizare a lucrărilor este de pete 60%

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Nicio centură (la fel ca nicio autostradă) n-ar mai trebui construită decât exclusiv pe piloni și prin tuneluri!
   În caz contrar, în ceea ce privește centurile, așa cum o arată realitatea, acestea vor fi imediat după terminare incluse în localități!
   În ceea ce privește autostrăzile, în caz contrar, acestea devin adevărate linii de graniță între teritoriile limitrofe, determinând o adevărată segregare a teritoriului Țării!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: