spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăEvenimentAfaceri cu marfă contrafăcută în piețele din Târgu Jiu

  Afaceri cu marfă contrafăcută în piețele din Târgu Jiu

  Marfă contrafăcută în piețele din Târgu Jiu. În urma unor controale, oamenii legii au disponibilizat mai multe articole de îmbrăcăminte care nu corespundeau mărcilor de pe etichete.
  „La data de 3 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publică au desfășurat acțiuni pentru a verifica respectarea prevederilor Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, indisponibilizând peste 70 de articole, cu o valoare de 4.790 de lei.
  Astfel, polițiștii au identificat trei persoane, din județul Gorj și Ilfov, care au pus în circulație, în două piețe, din municipiul Târgu-Jiu, peste 70 de articole purtând o marcă identică sau similară cu o marca înregistrată, în valoare de 4.790 de lei”, a transmis IPJ Gorj.
  În toate cele trei cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale, pentru punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice sau similare, conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: