spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitatePromovări la DGASPC

  Promovări la DGASPC

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj organizează, la final de an, o serie de concursuri de promovare în rândul angajaților. Promovările au în vedere condițiile legale pentru promovarea în gradul următor, precum vechimea sau studiile obligatorii.

  Astfel, până la finalul anului vor fi orgnizate concursuri de promovare din postul de educator în educator principal, asistent medical – asistent medical principal, educator cu studii medii – educator cu studii superioare, din kinetoterapeut în kinetoterapeut principal, din inspector în inspector principal( inginer). Concursurile pentru promovarea în gradul profesional următor sunt programate la centrele de asistență socială din Târgu Jiu, Motru, Suseni, Târgu-Cărbunești, precum și la Centrul Maternal din Târgu Jiu.

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj este unul din marii angajatori de stat din județ. Asigură asistență medicală în centre de specialitate beneficiarilor adulți și copii cu diferite dizabilități, precum și asistență socială copiilor abandonați. Acest lucru presupune un anumit număr de specialiști în diferite domenii de activitate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!