spot_img
13 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăPoliticBurlan susține asumarea politică a conducerii CEO

  Burlan susține asumarea politică a conducerii CEO

  Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a vorbit la o televiziune locală despre implicarea sa în politică. Acesta este membru în Biroul Politic Județean al PNL Gorj. Burlan a precizat că este în regulă ca managementul companiilor de stat să fie asumat din punct de vedere politic.

  „Nu se face politică la Complexul Energetic Oltenia, ci există o asumare politică a managementului. Eu am fost și la PDL. Am fost tot timpul de dreapta. Acum, de exemplu, în Directorat sunt și de la PNL și de la PSD și din acest punct de vedere e un echilibru și în Consiliul de Supraveghere.”, a declarat Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, la gorjonline tv.

  În prezent, este în derulare procesul de selecție a membrilor pentru Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Activitatea este derulată de o companie de recrutare angajată de Ministerul Energiei, acționarul principal al Complexului Energetic Oltenia cu 77%. Consiliul de Supraveghere este compus din 7 membri. După selecția șefilor din Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, se va trece la selecția membrilor Directoratului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: