spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateProprietarii mai multor locuri de parcare, somați să le elibereze

  Proprietarii mai multor locuri de parcare, somați să le elibereze

  Târgujienii care dețin mai multe locuri de parcare vor primi o adresă de la Primăria Târgu Jiu prin care vor fi înștiințați că trebuie să opteze doar pentru un singur loc. În cazul în care nu se vor conforma, autoritățile le vor repartiza unul, în mod aleatoriu. La ora actuală sute de târgujieni au depus cereri în privința obținerii unui loc de parcare.

  Este bătălie mare pe un loc de parcare în Târgu Jiu. Pentru cei care dețin, din anii anteriori, locul unde să își parcheze mașina situația este mai simplă. Cei care abia acum depun cerere au toate șansele să rămână cu ele nerezolvate. Autoritățile au schimbat regulamentul de funcționare al parcărilor din Târgu Jiu însă problema este departe de a se rezolva. Un lucru este cert, nu vor mai exista cetățeni cu patru contracte.

  „Am făcut o adresă către cei care dețineau, săptămâna aceasta o să ajungă la marea majoritatea, două, trei sau patru locuri de parcare, să opteze pentru un singur loc de parcare. În condițiile în care nu vor opta pentru un singur loc de parcare sau nu vor să își exprime opțiunea, rămâne ca autoritatea publică locală să stabilească locul pe care îl vor repartiza persoanei respective. Sper că cetățenii vor înțelege și vor face acest lucru. Am trimis această adresă tocmai pentru a debloca anumite situații. Noi am stabilit că până pe 30 iunie se depun cereri pentru un loc de parcare, și e normal ca și cererile care sunt în așteptare să încercăm încet, încet să le onorăm. S-au înregistrat foarte multe contracte dar și foarte multe solicitări pentru un prim loc de parcare.  Marea majoritate a contractelor sunt pentru 24 din 24 de ore, de 350 RON pe zi, în special în zona centrală dar sunt și pe program redus, cetățenii de la periferie optând pentru vechile tarife”, a transmis Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!