spot_img
22.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPolițiști, amenințați cu moartea, reclamați pentru violare de domiciliu și purtare abuzivă

  Polițiști, amenințați cu moartea, reclamați pentru violare de domiciliu și purtare abuzivă

  A fost scandal, seara trecută, într-un apartament din Municipiul Târgu Jiu. Mai mulți petrecăreți au amenințat cu moartea oamenii legii veniți la fața locului, în urma unei sesizări.

  ”În noaptea de 16/17 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui apartament de pe raza municipiului Târgu-Jiu, mai multe persoane tulbură ordinea și liniștea publică.
  Cu ocazia intervenției, doi bărbați, de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, s-au manifestat agresiv față de forțele de ordine și le-ar fi adresat totodată și amenințări cu moartea, împreună cu alți doi bărbați, de 36 și 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Ulterior, agresorii au fost imobilizați și conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind dispusă efectuarea de cercetări de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în vederea stabilirii situației de fapt.
  Doi dintre bărbați, precum și o femeie, care se aflau în apartament, au formulat plângeri penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă și violare de domiciliu. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar plângerile cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ultraj, purtare abuzivă și violare de domiciliu, au fost înaintate către unitatea de parchet competentă” a comunicat IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: