spot_img
6.6 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitatePsihologul Spitalului Județean de Urgență, ambasador al unui proiect de construcție a...

  Psihologul Spitalului Județean de Urgență, ambasador al unui proiect de construcție a unei tabere pentru copiii cu dizabilități

  Mădălina Stanca, psiholog în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, va fi ambasador al unui proiect menit să construiască o tabără pentru copiii cu dizabilități. Aceasta trebuie să strângă o sumă de bani pentru a pune bazele acestei tabere.
  „Pentru 24 de ore, am ales să fiu ambasador pentru un proiect tare drag sufletului meu: Tabara Dulce, un loc unde copiii cu autism, sindrom Down și nu numai, își pot regăsi bucuria, tihna și prietenii.
  Pentru că misiunea mea să fie încununată cu succes, trebuie să colectez, în campania mea de ambasador, un fond de 1000 RON, bani ce vor fi folosiți integral la construirea acestui loc de poveste, un tărâm al copilăriei în care cred cu tărie și despre care știu, încă de pe acum, că va vindeca rănile sufletești ale multor familii.
  Timp de 24 de ore, inima mea va bate în ritmul inimilor părinților ce au copii speciali. Va bate cu teamă, cu speranță, cu emoție continuă.
  Pentru o zi, aș vrea să preiau puțin din poverile lor și să le transform în ale mele, pentru că sarcinile se poartă mai ușor atunci când se împart.
  Voi lua asupra mea o parte din durerea, neputințele, amărăciunea și disperarea ce îi încearcă, pentru că am curaj să fiu OM și voi încerca să le înăbuș tristețea prin determinare, dăruire, empatie și dragoste.
  Vreau să le fiu aproape, am ales să simt cu inima unui părinte de copil special, măcar 24 de ore!
  Timp de 24 de ore, mai mult ca niciodată, vă rog să îmi fiți aproape!
  Vă invit să faceți un exercițiu de imaginație și să mă priviți timp de o zi… ca și când aș fi părintele unui copil special, care vă cere sprijinul.
  Această experiență… știu că mă va putea răni sau poate că îmi va da speranțe că încă există umanitate. Îmi asum! Ține totul (și ține mult) de inimile care mă vor încuraja.
  De aceea, dragi prieteni, dați-mi voie să vă strig!
  Vă voi striga cât pot de tare și vă voi cere ajutorul, chiar dacă poate unora vi se va părea că deranjez sau că nu e pentru voi o asemenea cauză… de aceea, îmi cer iertare de pe acum… dar o voi face cu toată inima, ca și când… ca și când de voi depinde inima mea timp de 24 de ore. Ajutați-mă să-mi simt inima plină!
  Îmi puteți fi aproape! Donând și poate chiar alăturându-vă și voi campaniei, ca AMBASADORI PENTRU O ZI“, este mesajul transmis de către Mădălina Stanca.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: