spot_img
6.6 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitate„Ziua Porților deschise” la Serviciul de Probațiune Gorj

  „Ziua Porților deschise” la Serviciul de Probațiune Gorj

  Ziua Porților deschise” la Serviciul de Probațiune Județean Gorj a avea loc miercuri, 6 decembrie, în intervalul orar 09,30 – 14,30.

  „În cadrul evenimentului, vom prezenta activitatea Serviciului de Probațiune Județean Gorj rolul nostru în punerea în aplicare a măsurilor și sancțiunilor neprivative de libertate, precum și importanța colaborării interinstituționale și a sprijinului societății în reintegrarea socială a persoanelor care au săvârșit infracțiuni, atât prin intermediul unor prezentări, cât și prin interacțiune directă cu personalul de probațiune. Cu aceeași ocazie, personalul de probațiune va oferi posibilitatea să vizitați sediul Serviciului de Probațiune Gorj.

  La intrarea în instituție, fiecare persoană va trebui să prezinte un act de identitate valabil și să se supună controlului efectuat de reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Gorj“, au transmis reprezentanții.

  Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Correctional”, implementat de Direcția Națională de Probațiune în parteneriat cu Administrația Națională a Penitenciarelor, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, Penitenciarul Baia Mare, Penitenciarul Botoșani, Penitenciarul Târgu Mureș și Penitenciarul Vaslui) și cinci entități norvegiene, în perioada 2019 – 2024.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: